8 от най-добрите пица моменти в киното

Рики Боби: Лудият на макс (2006)

Този класически комедиен филм включва една от най-интересните вечери, сервирани някога във филм. След като Карли изкрещява: „Правя я тази вечеря от часове“, филмът преминава в кадър на масата за хранене, препълнена с пилешко месо от KFC, бургери, тонове гарнитури и разбира се — изобилие от пици Domino’s. 

Мистична пица (1988)


След като цял филм слушаме за прочутия кулинарен критик — той най-сетне посещава Мистичната пицария. А моментът, в който отхапва за първи път от специалитета на заведението е един от най-сладките кулинарни моменти в киното. 

Оглупели от любов (2011)


Никой не може да яде пица на забавен кадър като Райън Гослинг. 


Спайдър-мен 2 (2004) 


В една от най-популярните сцени от цялата спайди-вселена Питър Паркър се състезава с часовника, в опит да достави купчина пици навреме. За да избегне нюйоркския трафик, Питър навлича костюма си и поема по въздушен маршрут, преобразен като спайдър-мен. Въпреки предприетите мерки обаче, той все пак закъснява няколко минути, което му коства и заплащането на пиците. 

Мис таен агент (2000)


Героините на Джулия Робъртс от “Яж, моли се и обичай” и на Сандра Бълок от “Мис таен агент” имат подобни нагласи към пицата — хапват си смело и без чувство за вина. Дори участничките в конкурс за красота обичат да си похапват пица и да пият бира след работа. 

Кучешки следобед (1975)


Като един отговорен похитител, Сони (Ал Пачино) успява да договори доставката на пици за своите заложници. 

Дедпул (2016)


Преди да се превърне в Дедпул, Уейд Уилсън е просто наемен “убиец”. Когато жертвата му е доставчик на пица, той поръчва доставка до дома на случаен непознат. Следва смазваща вълна от обиди както към непознатия, така и към доставчика в същински Дедпул стил, и разбира се — междувременно той си похапва пица и изказва мъдрата сентенция: "Коя ситуация не се подобрява от пица?"

Дяволчетата (1985)

След като прекарват 24 часа в търсене на пиратски кораб и бягат от Фратели, дяволчетата най-накрая намират пътя към помощта и се събират със семействата си. Родителите на Чънк пък го посрещат с най-подходящия подарък за гладно дете — топла пица от Domino’s. 

пица кино Domino’s

бюлетин

още рестарт